Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

Inceputurile metodei Calatoria de Brandon Bays

Posted by : The Journey Romania | 24 October, 2016

Vă invităm să vizionați un documentar minunat despre Metoda ”Călătoria” și autoarea ei, Brandon Bays, creat de serialul de televiziune Sud-african Carte Blanche și difuzat în 2003.  

Ulterior, cartea ”Călătoria” scrisă de Brandon Bays a devenit bestseller, iar metoda ”Călătoria” s-a răspândit în întreaga lume prin seminariile Journey care au ajuns și în România în anul 2013. 

Pentru subtitrarea in limba romana apasati cc.

https://www.youtube.com/watch?v=xB4YEh4bW88&feature=youtu.be 

Practicienii romani despre metoda Calatoria

Posted by : The Journey Romania | 15 May, 2016

După ce în anul 2013 a avut loc în România primul Seminar Journey Intensive cu Brandon Bays, începând din anul 2014 și până în prezent 30 de români au urmat și au absolvit Programul de Formare care Practician Acreditat al metodei ”Călătoria”.

Câțiva dintre ei povestesc în acest film ce a însemnat pentru ei această metodă și cum le-a influențat viața.

Vă invităm în ”Călătoria” de la durere emoțională la alinare sufletească, de la emoții la conștiință, de la armurile dure ale egoului născute din dureri reprimate la o blândă și profundă cunoaștere de Sine! 

 

Calatoria este un ghid exceptional de vindecare si eliberare

Posted by : The Journey Romania | 25 April, 2016

Tot mai mulţi specialişti caută legătura invizi­bilă dintre emoţii şi sănătate, în căutarea unui răspuns la o întrebare fundamentală: Sunt implicate propriile noastre trăiri sufleteşti în apariţia bolilor? Ei bine, se pare că este adevărat: suferinţele emoţionale se transferă întotdeauna asupra corpului fizic, lăsând urme greu de înlăturat! Dar s-a găsit o soluţie şi pentru această problemă! 

Metoda "The Jour­ney" sau "Călătoria", a luat naştere în urma experienţei personale de vindecare a d-nei Brandon Bays. Acum 20 de ani, ea era implicată în activităţi de educaţie medicală, fiind considerată un exemplu în ceea ce pri­veşte un mod sănătos de viaţă. Avea o dietă sănătoasă, o viaţă emoţională echilibrată, o viaţă de familie împli­nită, care nu aveau cum să-i aducă altceva decât sănă­tate. Şi totuşi... nu a fost aşa! Brandon Bays a dez­voltat o tumoră abdominală de mărimea unei mingi de bas­chet, cu indicaţie urgentă de intervenţie chirurgi­cală. Acesta a fost punctul în care a pornit pe propriul drum de vindecare, un demers încununat de succes, după numai şase săptămâni! De atunci, îi învaţă pe oameni cum să-şi gestioneze emoţiile, astfel încât să nu le afecteze sănătatea. O metodă interesantă şi efi­cientă, bine cunoscută de interlocutoarea noastră.

Citeste interviul integral cu dr. Cristina Raduta pe http://www.formula-as.ro/2013/1069/sanatate-35/dr-cristina-raduta-in-spatele-tuturor-bolilor-si-al-dezechilibrelor-fizice-se-afla-o-cauza-psiho-emotionala-16421 

 

Retragerea Dincolo de Ego

Posted by : The Journey Romania | 24 April, 2016

”No Ego Retreat” sau Retragerea ”Dincolo de Ego” este al treilea seminar din Programul de Formare ca Practician Acreditat Journey – primele două fiind ”Journey Intensive” și ”Manifestarea Abundenței”. Drept urmare, trebuie să parcurgeți mai întâi aceste două seminarii pentru a putea participa la ”No Ego Retreat”.

Formatul de desfășurare este de tip ”retreat”, adică este obiligatoriu să vă cazați și să luați masa în locația seminarului – pentru a putea să vă retrageți din viața voastră obișnuită și să acordați totală atenție lucrului cu sine. 

Durata: 8 zile

Speakeri: Brandon Bays și Kevin Billett

Intrebari frecvente despre Calatoria

Posted by : The Journey Romania | 16 March, 2016

Ce obtii la seminariile "Calatoria"?

Inveti sa foloseşti tehnici practice și directe de lucru cu emotiile proprii şi ale altora şi iti dezvolti abilitati de viata sanatoasa care iti confera accesul la potentialul radiant din interiorul tau.

Seminariile ”Calatoria” sunt teoretice? 

In Seminariile ”Calatoria” prezentarile teoretice se imbina cu aplicatiile practice. Ceea ce experimentezi in cadrul acestui seminar nu este simpla teorie. Aici:

- inveti un set de instrumente practice

- aplici practic procedeul „Calatoria” şi unele mini-procese asociate pe care ulterior le poţi aplica in viaţa cotidiana cu familia, prietenii, colegii de serviciu.

Voi primi diploma dupa Seminarul ”Journey Intensive”?

Prin finalizarea seminarului „Journey Intensive” primești o diploma care confirma participarea ta la seminar, insa nu te autorizeaza sa practici metoda ”Calatoria” in mod profesionist – pentru a o include in practica ta profesionala este nevoie sa urmezi toate seminariile din Programul de Formare ca Practician Journey. Dupa ce devii absolvent al Seminarului Journey Intensive poti participa ca şi trainer, gratuit, la orice Seminar „The Journey Intensive” din lume (tu iti vei plati doar masa, cazarea și transportul) şi beneficiezi de sprijinul unei retele largi de absolventi şi Practicieni acreditati ai metodei.

De asemenea, devii eligibil pentru a participa la Programele Avansate marca „The Journey”. Seminarul „Journey Intensive” este atat o experienta care iti va schimba viata, cat şi o premisa esentiala pentru participarea la toate seminariile de nivel avansat marca „The Journey”.

Daca profesezi in domeniul sanatatii – eşti medic, psiholog sau lucrezi in domeniul terapiilor complementare – ori eşti trainer, life coach etc. iti imbogateşti arsenalul de metode de vindecare şi dezvoltare personala cu o metoda extraordinar de puternica şi eficienta pe care o poti aplica ulterior cu pacientii/clientii tai in urma absolvirii intregului Program „Practitioner”. ”Journey Intensive” este primul seminar din cadrul programului de formare ca și practician acreditat.

În ce constă Programul de Formare ca Practician Journey?

Programul de Formare ca Practician Acreditat în metoda ”Călătoria” presupune parcurgerea următorilor pași:

 

  • Să participi ca trainer la un seminar ”Journey Intensive”, adică să ajuți în echipa de organizare a seminarului, susținându-i pe cei care abia fac cunoștință cu metoda ”Călătoria”. În anul 2016 în România se susține un singur astfel de seminar, între 3-5 iunie 2016, cu Brandon Bays. Detalii aici: http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/SeminarJourneyIntensive
  • Să absolvi Seminarul ”Vindecare prin Comunicare Conștientă” - care va fi susținut de Debra Billett in Bucuresti, intre 22-24 iulie 2016. Detalii aici: http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/VindecarePrinComunicareConstienta 
  • Să participi la Retragerea „Manifestarea Abundentei” - care va fi susținută de Debra Billett in România între 18-20 noiembrie 2016. Detalii aici: http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/ManifestareaAbundentei 
  • Să participi la ”Retragerea Dincolo de Ego” 
  • Să faci ”Săptămâna Practicienilor” (acesta și cu Retragerea ”Dincolo de Ego” NU se susțin în România; poți participa la ele în alte țări, accesând site-ul www.thejourney.com).
  • Să trimiți la biroul Journey 46 de studii de caz în care ai aplicat metoda ”Călătoria”, conform cerințelor ce îți vor fi comunicate când depui aplicația de înscriere în Programul de Formare ca Practician Acreditat.

Cine Esti Tu

Posted by : The Journey Romania | 01 April, 2014 | Cum Sa Faci Sa Functioneze Gandirea Pozitiva

Cine Esti Tu

Redescopera stralucirea din tine

Cine sunt eu?... Daca ti-ai pune aceasta intrebare, ce ti-ai raspunde? Esti tu parinte, esti tu manager, esti tu medic, esti tu student, esti tu corpul care cere de mancare, esti tu bucuria sau tristetea? Esti tu gandul care aduce speranta sau gandul care aduce mahnirea? Esti tu cunoasterea sau intelepciunea? Esti tu unul dintre aceste roluri sau actorul care le joaca magistral pe toate? Cine este atunci actorul? Ce esti cu adevarat?

Este Acesta Cel Mai Mare Obstacol

Posted by : The Journey Romania | 10 March, 2014 | Cine Este Brandon Bays

Este Acesta Cel Mai Mare Obstacol

Intr-un studiu recent au fost intervievati 20 000 de persoane in legatura cu cel mai mare obstacol care ii blocheaza in viata. Care crezi ca este obstacolul nr.1 in calea fericirii, pe care 65% dintre oameni il au in comun?

Cum sa iti transformi emotiile in aliati

Posted by : The Journey Romania | 27 September, 2013 | Lacul de Constiinta si Sabotorii Tacuti

 Cum sa iti transformi emotiile in aliati

Iti cunosti emotiile?

Ai stari de anxietate ori depresie pe care nu stii cum sa le gestionezi? Ti-e teama sa vorbesti in public? Te confrunti cu o boala fizica determinata de stres? Inca suferi dupa o ruptura relationala? Copilul tau are probleme comportamentale pe care nu stii cum sa le rezolvi? Nu ai suficienta incredere in tine sau constati lipsa stimei de sine la copilul tau?

Psiholog: Patricia Cihodaru

Cine Este Brandon Bays

Posted by : The Journey Romania | 27 February, 2013 | Metoda Calatoria In Tulburari Emotionale

Cine Este Brandon Bays

Diagnosticata in 1992 cu o tumoare de marimea unei mingi de basket, Brandon a pornit intr-o calatorie vindecatoare remarcabila, transformatoare si eliberatoare si a descoperit mijloace eficiente de a-si accesa direct nivelurile cele mai profunde ale sufletului si infinitul potential vindecator care exista in fiecare dintre noi.

Ce Este Calatoria

Posted by : The Journey Romania | 03 January, 2013 | Introducere in Metoda Calatoria Bucuresti

Ce Este Calatoria

The Journey este un proces gradat de accesare a intelepciunii infinite din interiorul fiecaruia dintre noi. Aceasta intelepciune scoate la iveala vechile tipare emotionale si amintirile dureroase stocate in celulele noastre si deblocheaza energia vindecatoare intrinseca fiintei noastre care poate rezolva si sterge problemele vechi intr-o maniera atat de profunda incat corpul poate intra firesc in procesul de vindecare.

Cum Sa Faci Sa Functioneze Gandirea Pozitiva

Posted by : The Journey Romania | 29 April, 2012 | Metoda Calatoria In Tulburari Emotionale

Cum Sa Faci Sa Functioneze Gandirea Pozitiva

Ti s-a intamplat vreodata sa nu te poti mobiliza pentru a rezolva o problema din viata ta? Ai incercat sa gandesti pozitiv despre o situatie dificila pentru a contribui la depasirea ei si totusi nu ai reusit? Oamenii apropiati, cand vad ca te stresezi iti recomanda calduros sa fii optimist, dar tu nu poti face asta?
Desi gandirea pozitiva a devenit un trend al zilelor noastre sunt situatii in care aceste reguli pur si simplu par sa nu se aplice.

Cum Functioneaza CALATORIA

Posted by : The Journey Romania | 26 February, 2013 | Metoda Calatoria In Afectiuni Fizice

Cum Functioneaza CALATORIA

Sursele stiintifice ale metodei

Conceptul de "memorie celulara" promovat de Deepak Chopra, doctor specializat in medicina interna si endocrinologie si expert in fizica cuantica, constituie un prim punct de referinta al metodei.

Conform Dr. Chopra, celulele noastre sunt inzestrate cu un sistem de stocare a amintirilor, o memorie care determina in noi un anumit tipar, un anumit program de sanatate sau de boala.

Lacul de Constiinta si Sabotorii Tacuti

Posted by : The Journey Romania | 17 May, 2013 | Cum Sa Faci Sa Functioneze Gandirea Pozitiva

Lacul de Constiinta si Sabotorii Tacuti

Cu totii avem sabotori silentiosi in diferite domenii ale vietii noastre, care ne influenteaza in moduri diferite in anumite momente ale vietii noastre. Pana cand nu identificam ce anume ii pune in miscare, ei continua sa ne blocheze, chiar si atunci cand vietile noastre par in sfarsit sa o ia pe un drum ascendent. Ei ne taie aripile si ne forteaza sa ramanem la sol, incapabili sa ne luam zborul spre indeplinirea scopului nostru suprem.