Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

Intrebari frecvente despre Calatoria

Posted by : The Journey Romania | 16 March, 2016 |

Va trebui sa-mi impartasesc trairile/sa vorbesc in fata intregului grup?

NU! Exista sesiuni de impartasire a trairilor proprii si in cadrul lor vorbesc doar cei care doresc aceasta, cand doresc.

 

Trebuie sa aduc un partener/prieten cu mine?

Nu – nu este nevoie. Daca doriti, puteti face aceasta – prietenii dumneavoastra sunt bineveniti. Recomandam ca prietenii sa participe pentru ca EI isi doresc, nu pentru ca va doriti dumneavoastra!

 

Este OK sa lucrez cu prietenul/partenerul cu care vin?

Datorita naturii acestui proces, este indicat sa lucrati cu o persoana pe care nu o cunoasteti, cu cineva care nu va va trage inapoi spre ceea ce ati fost in trecut.

 

De ce zilele de seminar sunt atat de lungi?

Programul este incarcat pentru ca este multa teoretie de predat si se fac multe exercitii practice.

 

Trebuie sa particip la toate cele trei zile ale seminarului?

Da! Vineri invatam Procesul Calatoriei Emotionale, sambata pe cel al Calatoriei Fizice, iar duminica deprindem Abilitatile Avansate utile pentru eficientizarea ambelor procese invatate in primele 2 zile. In toate cele trei zile se predau elemente care va ajuta sa intelegeti tot mai profund cum functioneaza procesul, in ce consta vindecarea din perspectiva ”Journey”, precum si propria ”Calatorie” interioara.  

 

Brandon si Kevin ofera sesiuni private one-to-one?  

Intrucat amandoi calatoresc foarte mult pe parcursul intregului an, ei nu mai pot oferi astfel de sedinte private.

 

In ce consta procesul ”Calatoria”?
Procesul ”Calatoria” este o introspectie ghidata prin care iti constientizezi emotiile dureroase reprimate, descoperi cauzele-radacina ale afectiunilor sau problemelor din viata pe care vrei sa le rezolvi si apoi lucrezi asupra lor prin procedee specifice – unele similare celor din anumite forme de psihoterapie (exprimarea emotiilor, proces de iertare, asimilarea de resurse psihologice etc.) – pana simti – inclusiv prin starea de relaxare si de bine resimtita in corp – ca rezolvarea este completa. Calatoria” iti permite sa patrunzi in interiorul tau, fiind ghidat de inteligenta naturala a corpului tau, cea care iti face inima sa bata, respiratia sa se produca si toate sistemele corpului sa functioneze armonios.

Dupa ce accesezi amintirea care constituie cheia problemei tale, vei exprima emotiile asociate acestei amintiri si iti vei deschide apoi sufletul intr-un eliberator proces de iertare. Eliberarea de impactul emotional al respectivei amintiri faciliteaza apoi vindecarea la nivel celular.

 

Cum incep?

Iti recomandam sa incepi prin citirea cartii ”Calatoria” de Brandon Bays (aparuta in limba romana la Editura Adevar Divin, www.divin.ro), pentru a vedea daca acest tip de lucru cu tine insuti ti se potriveste si daca simti chemarea interioara sa mergi mai departe in aceasta directie. De asemenea, poti sa cauti pe site-ul www.thejourney-romania.com (sau sa te abonezi la newsleterul nostru si sa afli) daca in orasul tau se sustin prezentari introductive organizate de practicienii acreditati ai ”Calatoriei”. In aceste prezentari, practicienii instruiti de Brandon iti vor raspunde la intrebari si vor povesti experienta lor legata de acest procedeu. Daca vei simti nevoia de a continua studiul metodei, te asteptam la Seminariile ”Journey Intensive” organizate in Romania sau in alte tari unde poti experimenta direct procesul ”Calatoria”.

 

La seminarii voi lucra direct cu Brandon sau cu speakerul care sustine aceste seminarii?

La ”Journey Intensive” se predau atat Calatoria Emotionala, cat si Calatoria Fizica. In prima zi a seminarului ”Journey Intensive” are loc si o demonstratie live a procesului, in care Brandon/speakerul care tine seminarul conduce pe cineva prin etapele ”Calatoriei”. Apoi, veti primi materialul de curs in care este prezentat procesul pas cu pas si va veti imparti cate doi, aplicandu-va reciproc procesul, pe rand. Veti fi asistati de o echipa de traineri care cunosc metoda si va pot ajuta sa intelegeti cum functioneaza ea si sa o aplicati.

 

Cine poate beneficia de ”Calatoria”?

”Calatoria” poate fi folosita de catre orice persoana care o problema fizica sau emotionala de care doreste sa se elibereze – de la o boala cronica (pentru a elibera stresul emotional care a facilitat sau chiar a cauzat imbolnavirea) la probleme emotionale (anxietate, depresie, atacuri de panica etc.) pana la dorinta de a gasi adevarul care se afla dincolo de problemele noastre emotionale.

Evident, metoda ”Calatoria” nu inlocuieste tratamentul medicamentos prescris de medicul curant si trebuie utilizata doar impreuna cu acesta. Procedeul se adreseaza celor care refuza sa mai fie victime, care nu mai vor sa ramana in cosmarul durerii si, in schimb, isi doresc sa experimenteze libertatea de a-si explora cel mai inalt potential si sa-si traiasca viata ca o expresie deplina a Sinelui lor adevarat. Singurele lucruri de care aveti nevoie sunt: sinceritatea cu voi insiva, curajul de a privi in interior, smerenia de a sti ca tot ce e omenesc nu ne e strain si dorinta de a fi liberi