Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

Retragerea Dincolo de Ego

Posted by : The Journey Romania | 24 April, 2016 |

Aceasta este considerata de Brandon si Kevin cea mai puternica retragere din curricula Journey. Ea, spune Brandon, nu se adreseaza celor cu un interes caldut pentru libertatea interioara, ci celor cu o dorinta fierbinte de a trai în libertate, realizând ca ei însisi sunt libertatea, celor care iubesc adevarul mai mult decât jocurile ego-ului lor. În cele 8 zile ale retragerii vom trece prin focul adevarului întreg esafodajul egoului, demontându-ne falsa identitate si scotând la iveala lumina adevaratului nostru Sine.

Vom expune tiparele dureroase cu care ne-am construit – în mod inconstient – ”jocurile” egoului, dezvaluind comportamentele controlatoare pe care le-am rulat în vietile noastre pâna acum. În aceasta retragere vom râde cum nu am mai râs vreodata si vom plânge cum nu am plâns niciodata, vom parcurge procese ”Calatoria” profunde, care ne vor schimba viata, dezvaluind minciunile si patrunzând dincolo de capcanele egoului si de tiparele fixatiei noastre centrale pe care le-am confundat pâna acum cu sinele nostru real. Vom descoperi durerea centrala care conduce comportamentele si modeleaza personalitatea prietenilor si celor dragi si le vom întelege într-un mod mult mai profund si plin de compasiune.

”No Ego Retreat” nu se organizeaza în România.Puteti citi detaliile de organizare aici: http://www.thejourney.com/seminars-schedule/main-track-events/the-no-ego-retreat/