Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

Termeni și condiții privind participarea la Seminarul
”Journey Intensive”

Prin înregistrarea la Seminarul ”Journey Intensive” vă exprimați acordul să respectați integral ”Termenii și condițiile” de participare la seminar descrise în continuare. Ele vă definesc cadrul în care se desfășoară seminarul.

Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii, vă rugăm să NU vă înscrieți la seminar.

Necitirea acestor informații NU vă scutește de obligativitatea respectării lor, iar încălcarea unora dintre acești Termeni atrage excluderea dvs. imediată de la seminar, fără a vi se returna taxa de participare și răspunderea potrivit legii.

 • I. Termeni privind înscrierea la seminar
  • 1. Înscrierea la Seminarul “Journey Intensive” se poate face NUMAI ONLINE, completând formularul de înregistrare de pe pagina seminarului.
  • 2. Prețul seminarului este:
   • 200 euro dacă achitați până la data de 5 mai 2017
   • 250 euro dacă achitați după această dată, chiar dacă v-ați înscris înainte de 5 mai și nu ați plătit până la această dată.
  • 3. Acest cost acoperă participarea la toate manifestările seminarului din cele 3 zile (sesiuni, exerciții, demonstrație live a metodei ”Călătoria”, 3 procese individuale etc.), suportul de curs, 2 cofee break-uri/zi. Ea nu include însă cazarea și masa.
  • 4. Cu o adresă de email se poate înregistra doar o singură persoană. Fiecare participant în parte trebuie să completeze (cu toate detaliile cerute) formularul de înregistrare și să-l expedieze online.
  • 5. Înscrierea la seminar este definitivată în momentul în care taxa de participare este achitată integral în contul bancar indicat de organizatorul evenimentului.
  • 6. În momentul în care ați trimis formularul de înregistrare online, veți primi automat un email cu factura proforma care conține toate datele necesare pentru efectuarea plății. Dacă nu primiți acest email, vă rugăm să verificați și folderele SPAM sau Promotion, iar dacă nici acolo nu îl găsiți, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0731.854.383 – Camelia Hârjău.
  • 7. Factura fiscală o veți primi prin email și/sau la seminar. Dacă doriți urgent factura vă rugăm să ne comunicați prin email la: office@thejourney-romania.com
  • 8. Fiecare participant va primi un email de confirmare a înscrierii la seminar în maxim 7 zile din momentul în care organizatorul primește notificare din partea băncii pentru intrarea banilor în cont.
  • 9. Comisioanele bancare vor fi suportate de dvs.
  • 10. În cazul în care – din diferite motive – vă înregistrează altcineva online, persoana respectivă este obligată să vă transmită aceste informații.
  • 11. Membrii aceleiași familii beneficiază de reducere de câte 25 de euro fiecare. Se pot emite facturi separate sau o singură factură, după cum doriți. Vă rugăm să vă anunțați preferința prin email la office@thejourney-romania.com. Înscrierea trebuie făcută separat de către cei doi membri de familie – al doilea membru care se înscrie trebuie să menționeze "ruda X", după numele de familie.
 • II. Termeni privind organizarea seminarului
  • 1. ”Călătoria” (”The Journey”) este o metodă integrativă care combină aspecte ale tradiției orientale și terapiilor occidentale într-o combinație inovatoare. Ea constă într-o introspecție ghidată pe un fond de relaxare prin care se vizează accesarea emoțiilor negative negate sau reprimate și eliberarea de ele printr-un proces de exprimare și iertare profundă. Puteți opta să aplicați metodele marca ”The Journey” în sectoarele medicale, psihologice, de educație, în coaching, training și consiliere, în auto-vindecare, precum și în alte cadre profesionale.
  • 2. Marca ”The Journey” sub care se desfășoară seminarul ”Journey Intensive” este marcă înregistrată a Journey Events Ltd.
  • 3. Seminarul este susținut de Patricia Cihodaru – Practician Acreditat și Speaker desemnat de Journey Events.
  • 4. La organizarea seminarului participă o echipă de traineri care sunt persoane care au absolvit seminarul ”Journey Intensive” anterior și au diferite grade de pregătire în ceea ce privește cunoașterea și practica metodei ”Călătoria” – de la cei care participă pentru prima oară ca traineri până la practicieni acreditați ai metodei ”Călătoria”. Întrucât metoda ”Călătoria” este prezentă de puțin timp în România, practicienii acreditați sunt încă în număr mic.
  • 5. Formatul seminarului implică să practicați metoda ”Călătoria” cu un alt participant la seminar, pe baza suportului de curs primit și a demonstrației live a metodei făcută în prima zi a seminarului pe scenă. Nu garantăm procese efectuate cu traineri, dată fiind diversitatea și multitudinea atribuțiilor acestora. Vă rugăm să nu insistați!
 • II. Respectarea dreptului de autor
  • 1. În timpul seminarului este STRICT INTERZISĂ înregistrarea audio sau video și fotografierea de către participant fără permisiunea prealabilă a organizatorului. În cazul încălcării acestor drepturi, contravenientul urmează să fie obligat la părăsirea imediată a sălii și predarea aparatului de înregistrat/fotografiat, fără nicio pretenție în legătură cu restituirea taxei de participare, precum și la plata de daune-interese de până la 10.000 Euro.
  • 2. În cazul în care se vor produce pagube materiale în sală (în aparatele echipei de înregistrări audio-video, echipament de sonorizare, scaune, obiecte tehnice, cabluri deteriorate, etc.) cel care a cauzat paguba este obligat la plata imediată a daunei provocate.
  • 3. Nu puteți modifica, reproduce, expune, distribui, trimite prin poștă, transmite, înregistra, filma, publica, crea lucrări derivate, transfera, vinde sau interpreta oricare dintre materialele și informațiile referitoare la training, suportul de seminar, în întregime sau parțial ori în orice altă manieră și prin nici un mijloc.
  • 4. Sunteți de acord să NU predați training-uri cu tematica Journey, să nu reproduceți, să nu distribuiți, să nu vindeți, să nu furnizați, să nu puneți la dispoziția nimănui sub orice formă orice parte din proprietatea intelectuală Journey – Brandon Bays sau a speaker-ului Patricia Cihodaru, decât cu acordul prealabil și expres în formă al titularilor drepturilor de proprietate intelectuală.
  • 5. Acest seminar NU vă conferă dreptul să vă faceți reclamă sau să oferiți ședinţe în care să aplicați acest procedeu ca și profesionist. Sunteți de acord să nu practicați metoda ”Călătoria” contra cost ca și profesionist format în această metodă până la absolvirea întregului Program de Formare ca și Practician Acreditat Journey și depunerea celor 49 de studii de caz. Puteți să oferiți procese ”Călătoria” prietenilor și membrilor familiei. Dacă doriți să aplicați procesul „Călătoria” în activitatea dvs. profesională vă invităm să participați la Seminarul ”Journey Intensive” și apoi să aplicați pentru „Programul de Practician Journey” din acest an și să obțineți acreditarea din partea Journey Events Ltd.
  • 6. Doar practicienii pe care îi găsiți pe site-ul http://www.thejourney-romania.com/Practicians/Index sunt acreditați de Journey International pentru a practica metoda la nivel profesional.
 • III. Condițiile de renunțare la eveniment:
  • 1. Renunțarea la participarea la eveniment se poate face doar prin email: office@thejourney-romania.com.
  • 2. Taxa de participare se returnează în proporție de 90% (se reține 10% comision de administrare) dacă renunțați la participare în termen de 14 zile după înscrierea la seminar. Ulterior acestei date taxa de participare nu mai poate fi returnată și poate fi transferată către alte evenimente Journey organizate în România.
  • 3. Neparticiparea integrală la toate activitățile din programul seminarului nu vă oferă dreptul de a cere restituirea integrală sau parțială a taxei de participare.

Termenii și condițiile de participare intră în vigoare din momentul înregistrării dumneavoastră la Seminarul ”Journey Intensive”. Organizatorul își rezervă dreptul să modifice Termenii și condițiile de participare la seminar cu anunțarea dvs. în consecință.

Vă mulțumim pentru că ați citit până la capăt aceste informații. Astfel contribuiți la desfășurarea optimă a seminarului și vă asigurați că obțineți maximul de beneficii din participarea la el.