Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

Journey for kids

Educație și vindecare emoțională pentru părinți,copii, adolescenți și profesioniști care lucrează cu copiii!

Un Proces Dinamic Care Iti Deschide Inima

”Journey for kids” (”Călătoria pentru copii”) este un seminar de educație și vindecare emoțională a copiilor prin metoda ”Călătoria”, conceput atât pentru copii & adolescenți, cât și pentru părinți și profesioniștii care lucrează cu copiii – profesori, educatori, medici pediatri, psihologi, psihopedagogi etc.

Așadar, o aventură eliberatoare și vindecătoare în lumea emoțiilor noastre pentru:
 • Mari, mijlocii & mici
 • Mămici, mătuși, unchi & tătici
 • Profesori, educatori & bunici
Dacă:
 • Vrei să îți ajuți copilul să-și depășească temerile, inhibițiile sau timiditatea;
 • Nu știi cum să oprești comportamentele agresive sau conflictele permanente ale celor mici;
 • Copilul tău are vise urâte care se repetă sau blocaje care nu trec cu nimic;
 • Vezi că i-ai transmis puiului tău unele frici sau comportamente nesănătoase și vrei să oprești asta;
 • Vrei să-ți vindeci propriile răni afective din copilărie;
 • Simți că intri pe ”teren alunecos” când vine vorba despre emoțiile tale sau ale copilului/adolescentului tău,
 • Adolescentul tău nu știe ce să facă cu emoțiile negative;
 • Lucrezi cu copiii ca educator, profesor, psiholog, medic și vrei să le dezvolți inteligența emoțională sau să îi ajuți să se vindece prin lucrul asupra emoțiilor lor negative;
 • … sau pur și simplu vrei să afli cum e cu inteligența emoțională a ta și a celor mici…

…pentru toate aceste situații – și pentru altele care implică prezența emoțiilor negative la copii și adolescenți – a fost conceput seminarul ”Journey for kids”, în care utilizăm instrumente din gama de vindecare emoțională ”Călătoria” (concepute de Brandon Bays și echipa ei) pentru a-i ajuta pe adulți, adolescenți și copii să își cunoască emoțiile, să le gestioneze sănătos și să se vindece de emoțiile dureroase pe care le-au ascuns în suflet.

Participanții – adulți și copii – vor fi implicați în jocuri, activități, exerciții (individuale, în perechi și de grup) și vor învăța să folosească instrumentele de vindecare emoțională marca ”Journey” (”Călătoria”) concepute de Brandon Bays – expertă în vindecarea minte-corp și autoarea bestseller-ului cu același nume, precum și a cărții ”Călătoria pentru copii”.

Scopul este să sprijinim adulții pentru ca aceștia să îi poată la rândul lor ajuta pe adolescenți și copii să își cunoască emoțiile, să le gestioneze sănătos și, la nevoie, să se vindece de emoțiile dureroase pe care le-au ascuns în suflet.

Vârsta minimă a unui copil participant este de 5 ani.

Cum se desfășoară seminarul

Alocăm o zi și jumătate din seminar pentru a lucra doar cu adulții: învățăm despre emoțiile proprii și despre specificul inteligenței emoționale și al vindecării de emoții negative la copii de diferite vârste.

După-amiaza celei de-a 2-a zile este dedicată lucrului efectiv cu copiii. Cei mici vor participa la exerciții de grup pentru dezvoltarea lor emoțională și vor parcurge propria lor călătorie de vindecare emoțională în sesiuni one-to-one

Totul se va transforma într-un joc vindecător și educativ, uneori vesel și impetuos, alteori sensibil și delicat, dar mereu cu inima ușoară, pentru că ne vindecăm împreună!

Te așteptăm alături de noi într-o aventură inteligentă emoțional în urma căreia, atât adulții, cât și copiii:

 • Se vor simți mai relaxați, mai firești,
 • Se vor adapta mai bine provocărilor vieții,
 • Vor deveni mai creativi, mai optimiști, mai eficienți & mai liberi interior,
 • Vor străluci la maximul potențialului lor!

Numărul de locuri: este limitat la 35 adulți și 35 de copii!

Notă: Nu este necesar să fii părinte, medic sau educator pentru a participa la acest seminar, întrucât instrumentele de vindecare emoțională prezentate în acest workshop te pot ajuta și pe tine să vindeci eventuale răni emoționale din copilăria ta.

Toate problemele dintre adulți, cele dintre copii sau dintre adulți și copii au la bază emoții negative cu care nu știm ce să facem.

Vino să înveți alături de noi! Alege acest seminar pentru o transformare pozitivă majoră a vieții tale de familie și a relațiilor cu copiii tăi!