Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

”CĂLĂTORIA” PENTRU FEMEI

Cheia catre eliberarea adevaratei tale esente feminine

România, 7-10 aprilie 2016
Cu Bettina Hallifax
Vino sa experimentezi prezenta divina a adevaratului tau Sine – o femeie in toata frumusetea, gloria, puterea, taria, prezenta si gratia ei!

    In aceasta retragere de 3 zile si jumatate:
  • Vei expune conditionarile care ne ascund adevarata esenta
  • Vei trece dincolo de prejudecatile despre ce inseamna sa fii femeie si vei elibera din constiinta ta aceste tipare limitatoare
  • Vei revela cel mai profund adevar al Sinelui tau esential – in toata gloria sa feminina
  • Te vei deschide in adevarata ta esenta feminina
  • Vei pleca de aici imbogatita, dupa ce ai experimentat o noua definitie a feminitatii si te vei avanta libera in viata in toata gloria ta feminina

”Călătoria pentru femei” – o retragere puternică și eliberatoare

În această retragere extrem de eliberatoare vei plonja în inima esenței feminine, explorând profunzimile, tăria și capacitatea de a te conecta a adevăratului tău Sine și fiind ghidată să trăiești viața din această realitate autentică, sacră și beatifică – Divinul Feminin!

Așa că întreabă-te:

  • Te-ai simțit vreodată încătușată, slabă, vulnerabilă și incapabilă să preiei controlul asupra vieții tale?
  • Ești închisă în presiuni care te-au încătușat generații întregi de evoluție feminină?
  • Simți că ești captivă, închisă în mituri, concepte și percepții despre cum ar trebui să fii și ce ar trebui să faci ca femeie?

Multe dintre problemele cu care ne confruntăm ca femei sunt stocate la nivel celular, fiind-ne transmise din generație în generație. Problemele exprimate și neexprimate cu care ne confruntăm ca femei au devenit parte din conștiința noastră și uneori ne mențin într-un stil de viață care de fapt ne limitează modul nostru natural de a fi.

Seminarul ”Călătoria pentru femei” este cheia pentru descoperirea adevăratei libertăți feminine care există în noi.

Doar pentru absolventele seminariilor ”Journey Intensive” și ”Out of the Blue”!

Costul: 490 euro440 de euro dacă te înscrii și plătești până pe 22 februarie

În plus, pe 8 martie se va organiza o tombolă la care vor participa toate femeile care au plătit până pe data de 5 martie, în urma căreia se acordă pentru 5 femei un discount suplimentar de 100 euro (prețul final pentru ele va fi de 340 euro dacă au achitat până pe 22 februarie și 390 de euro dacă au plătit între 22.02 – 05.03.2016).

Gazda noastră pentru această retragere este Hotel Eden din Predeal.
Pentru un loc în cameră dublă prețul este de 135 de euro și include cazarea și toate mesele, începând cu cina de joi și terminând cu prânzul de duminică.
Locul în cameră single costă 175.5 euro.
Atenție! Avem disponibile un număr redus de camere single, așa că vă rugăm să ne anunțați opțiunea voastră cât de curând.