Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

OUT OF THE BLUE

30 Octombrie-1 Noiembrie 2015, Bucuresti

Eliberarea de cauzele reale ale depresiei

Acest workshop puternic și eliberator se adresează tuturor celor care simt că le lipsesc adevărata bucurie, pasiune și împlinirea în viață. El este oferit ca eveniment ”Journey” de nivel introductiv, astfel încât nu este necesar să absolviți mai întâi un alt seminar ”Journey”.
Dacă recunoști oricare dintre aceste semne:
  • Viața îți pare a fi fadă, gri, golită și pe pilot automat;
  • Ai fost deja diagnosticat cu depresie sau urmezi tratament medicamentos împotriva depresiei;
  • Anxietatea îți guvernează viața, iar instinctele tale naturale sunt blocate;
  • Singurele emoții pe care le poți simți sunt cele negative,
Atunci acest workshop este pentru tine!
„Kevin Billett, CEO și co-fondator al Companiei The Journey este un model inspirator al posibilității de a ne elibera complet de capcana depresiei. După ce a suferit timp de peste 20 de ani de depresie cronică el a folosit metoda ”Călătoria” pentru a ajunge chiar la cauza ei și s-a vindecat complet de ea. Acum trăiește autentic, cu pasiune și simțindu-se cu adevărat împlinit. El este un minunat trainer, care are neobișnuita abilitate de a-i ajuta pe ceilalți să ajungă la adevăratul nucleu al blocajului lor și la ce anume îi face să se închidă emoțional, să elibereze și să elimine vechea stare de conștiință asociată acestei boli, ghidându-i pentru ca în cele din urmă să se deschidă față de energia, pasiunea și bucuria vieții. El este un exemplu viu al eliberării de lanțurile depresiei și vă poate ajuta, într-un mod foarte inspirator, să vă eliberați și voi de ele.”


In acest seminar:
  • Veți experimenta un proces puternic și eliberator care vă va permite să accesați cauza-rădăcină a închiderilor emoționale, a reprimării emoționale, a stărilor negative permanente și a depresiei.
  • Veți afla ce v-a împiedicat să simțiți adevărata pasiune și bucurie de a trăi;
  • Vă veți elibera de starea de conștiință care a permis instalarea acestor tipare și prin această transformare veți avea un impact pozitiv asupra celor din jurul vostru.
  • Veți păși într-o nouă viață pe care o veți trăi la maxim, cu pasiune și simțindu-vă împliniți.

Oferiți-vă șansa de a participa la acest workshop unic pentru a aduce astfel o schimbare imensă în viața voastră!

Faceți ca anul 2015 să fie anul unei transformări puternice pentru a vă trăi viața plenar, cu bucurie, autentic și cu pasiune!

EVALUAREA REZULTATELOR WORKSHOP-ULUI:

Premise

Aproximativ 359 milioane de oameni din întreaga lume suferă de depresie și închidere emoțională (sursa: Organizația Mondială a Sănătății). Învățăm de la o vârstă foarte fragedă să ne reprimăm emoțiile, să le ascundem. Este mai ușor să te ții la distanță de emoțiile sau sentimentele tale, mai ales de cele ”nedorite”, care creează disconfort celor dragi sau sunt judecate de societate ca fi ind inadecvate. Seminarul ”Out of the Blue” a fost conceput pentru a ajunge la cauza-rădăcină a oricărui semn de închidere și depresie și a vă elibera de orice limitare. În acest workshop sunteți ghidați să vă deschideți față de energie, pasiune și bucurie de a trăi.

Creatorul și facilitatorul acestui program

Kevin Billett (CEO și co-fondator al ”The Journey”) este un model inspirator al posibilității de a ne elibera total de capcana depresiei. După ce a suferit de depresie mai bine de 20 de ani, el a folosit procesul ”Călătoria” pentru a accesa cauza ei rădăcină, iar acum este un exemplu viu al eliberării de lanțurile depresiei. Kevin a dezvoltat acest workshop de 2 zile și jumătate într-un mod foarte inspirat, pentru a-i ajuta și pe alții să se elibereze.

Rezultatele workshop-ului

Iată rezultatele workshop-ului de două zile și jumătate ”Out of the Blue” susținut în Melbourne, Australia, în februarie 2014. Participanții au fost invitați să completeze chestionare de identifi care a gradului de depresie înainte de workshop și după 4 săptămâni de la el. După cum reiese din fi gura de mai jos, scorurile medii ale depresiei, anxietății și stresului au scăzut după participarea la acest workshop. Conform standardelor populației din Australia (fi gura 3), răspunsurile dinainte de workshop au arătat un nivel moderat ale simptomelor de depresie, anxietate și stres, iar rezultatele de după workshop indică niveluri normale ale simptomelor de depresie, anxietate și stres.

Scopul cercetării

A fost de a măsura orice schimbare a nivelurilor de distres raportate de participanți înainte și la 4 săptămâni după participarea la acest program.


Scorurile medii la nivelurile de depresie, anxietate și stres:


Scalele utilizate în acest studiu