Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

 

Seminar Journey Intensive in Romania!

 

In acest seminar de 3 zile vei invata cele mai recente tehnici "Calatoria". Prin meditatii ghidate, metode de introspectie si alte mini-procese asociate, vei experimenta direct efectele puternic eliberatoare ale tehnicii "Calatoria". 

 

Vindecare si eliberarea emotionala

Ziua 1

Vindecare si eliberare emotionala

Inveti si parcurgi Calatoria Emotionala. Vei merge intr-o calatorie in sufletul tau si te vei elibera de probleme emotionale vechi prin conectarea la adevarata esenta a fiintei tale si accesarea potentialului infinit de vindecare ce exista in tine. Vei gasi raspunsurile la cele mai profunde intrebari ale tale prin intermediul intelepciunii interioare. Dupa ce vei asista la o demonstratie live vei experimenta propria calatorie vindecatoare emotionala.

Accesarea amintirilor celulare reprimate

Ziua 2

Metoda fizica de accesare a amintirilor celulare reprimate

Identifici, deblochezi si eliberezi amintiri vechi, dureroase, stocate in celulele corpului, ceea ce va conduce la o vindecare fizica profunda. Inveti procedeul dinamic care a eliberat-o pe Brandon de tumora si accesezi locurile din propriul tau corp care necesita vindecare.

Vindecare imediata cu ajutorul metodei Calatoria

Ziua 3

Instrumente avansate pentru vindecare imediata

Experimentezi beneficiile puternice a nenumarate instrumente si procedee asociate dezvoltate de Brandon pe parcursul multor ani de practica terapeutica. Aceasta zi te va "echipa" pentru a face fata cu mult curaj oricarei provocari. Vei intelege ce poate sa aduca iertarea, empatia si iubirea in viata de zi cu zi. Vei putea lucra asupra oricarei probleme ce poate aparea, indiferent cat de profunda sau complicata ar parea.

Intrebari si raspunsuri cu Brandon Bays - Journey Intensive

Sesiune de intrebari si raspunsuri

Ai posibilitatea sa primesti raspuns la eventualele tale intrebari, sa iti impartasesti propriile experiente (daca doresti) si sa inveti din ce au experimentat altii. Multe adevaruri si intelegeri sunt revelate in aceste sesiuni remarcabile.