Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

Inscriere Seminar Journey Intensive

Detaliile pentru inscriere vor fi afisate in curand.

* Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv în vederea întocmirii facturii fiscale şi sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.


Detalii privind costul seminarului Preț: 350 €
    Reduceri pentru prieteni:
  • Dacă vii cu 1 prieten plătiți fiecare doar 300 €
  • Dacă vii cu 2 prieteni plătiți fiecare doar 280 €
  • Dacă vii cu 3 sau mai mulți prieteni plătiți fiecare doar 250 €

Taxa acoperă participarea la toate manifestarile seminarului din cele 3 zile (sesiuni, exercitii, demonstratie live a metodei ”Calatoria”, procese individuale etc.), suportul de curs, 3 cofee break-uri/zi si traducerea din limba engleza.

Taxa de participare se returneaza in procent de 90% daca renuntati la participare cu cel putin 30 de zile inainte de eveniment. Se retine un procent de administrare de 10%. Pe perioada celor 30 de zile de dinaintea evenimentului taxa de participarea nu mai poate fi returnata sau poate fi transferata catre alte evenimente. Neparticiparea integrala la toate activitatile din programul evenimentului nu va ofera dreptul de a cere restituirea integrala sau partiala a taxei de participare.

Factura o veti primi la seminar sau ulterior prin posta sau curier. Daca doriti urgent factura va rugam sa ne comunicati prin email la: office@thejourney-romania.com.

CAZAREA ȘI MASA
  • Cazarea și masa nu sunt incluse în taxa de participare la seminar.
  • Puteți opta să luați masa la hotel sau puteți să vă aduce și prânzul cu dvs. Veți avea apă la dispoziție pe întreaga durată a zilei.
  • Vă recomandăm să luați mesele de prânz în locația seminarului, întrucât pauzele de prânz sunt foarte scurte (1 oră). Masa de prânz în locația seminarului este de tip bufet ovo-lacto-vegetarian și costă 50 lei/zi.
  • Masa de prânz se achită la noi, așa că, dacă doriți și masă de prânz, vă rugăm să ne scrieți la office@thejourney-romania.com și vă vom emite o factură pro forma special pentru aceasta.


  • ACORD SI CONSIMTAMANT