Log On English
Bun venit pe site-ul oficial de promovare a evenimentelor „The Journey”

Ce spun oamenii despre
"Calatoria"


Povestile de succes primite de la oameni care au experimentat aceasta metoda vorbesc de la sine despre eficienta si puterea transformatoare a “Calatoriei”. In ultimii 15 ani, mii de oameni care au folosit metoda The Journey s-au eliberat de probleme ca anxietate, stres, lipsa increderii in sine, depresie, incapacitate de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente si comportamente nesanatoase, probleme relationale si profesionale.

Lasa-te inspirat de cei care au parcurs aceasta calatorie vindecatoare

Menționăm explicit că mărturiile persoanelor prezentate mai jos se bazează pe experiența lor unică și nu garantează că veți experimenta beneficii similare utilizând metoda ”Călătoria”.
”Călătoria” este un cumul de tehnici și instrumente de dezvoltare personală. Nu facem nici un fel de promisiuni de vindecări miraculoase.
”Călătoria” poate fi folosită în scop terapeutic doar potrivit legii.


Am fost la seminarul ''Calatoria'', anul trecut

Am fost la seminarul ''Calatoria'', anul trecut. Apoi am participat la: "Vindecarea prin comunicare constienta" si "Manifestarea abundentei", seminarii prezentate de Kevin Billet, sotul lui Brandon Bays. A fost o experienta foarte solicitanta pentru toti, dar a meritat! Acum eu si sotul meu suntem alti oameni, iar boala mea nu mai exista de mult! Cu putine zile in urma, doctorul la care am facut o investigatie, m-a intrebat daca pana la urma am cancer sau nu! Bineinteles ca nu am, mai mult ca sigur ca nici nu am avut, iar el ma intreaba asta pe mine! "Calatoria" m-a ajutat sa ma adun si sa actionez! Multumesc mult tuturor, in special Patriciei si Cristinei!

~ Mariana

Am suferit de depresie, am trecut prin experiența destrămării unui mariaj si trebuia să fac față și problemelor de sănătate

Am suferit de depresie, am trecut prin experiența destrămării unui mariaj si trebuia să fac față și problemelor de sănătate. Sufeream de endometrioză și mi se spusese că nu voi mai putea avea niciodată copii. Am descoperit "Călătoria" și viața mea este acum binecuvântată. Am o căsnicie fericită si doi copii fericiți. Ce ar fi fost viața mea fără "Călătoria"?

~ C. Dean, Australia

Moartea soțului meu, după o luptă de 4 ani cu cancerul, m-a aruncat într-o adâncă și întunecată depresie, de care niciun psiholog nu m-a putut scăpa de-a lungul anilor

Moartea soțului meu, după o luptă de 4 ani cu cancerul, m-a aruncat într-o adâncă și întunecată depresie, de care niciun psiholog nu m-a putut scăpa de-a lungul anilor. Spre marele meu noroc, am găsit Călătoria și doar după un singur proces, am simțit cum m-am eliberat de depresie. După încă 3 procese, am putut să renunț la tratamentul medicamentos!

~ Joanie McMahon, USA

Abuzul sever prin care am trecut în timpul copilăriei m-a lăsat cu un sentiment profund de devalorizare și singurătate, și tendințe suicidare

Abuzul sever prin care am trecut în timpul copilăriei m-a lăsat cu un sentiment profund de devalorizare și singurătate, și tendințe suicidare. Metoda "Călătoria" mi-a schimbat viața cu 180 de grade și azi traiesc in iubire, pace și libertate.

~ G. Sonnleitner, Australia

Sunt in varsta de 80 de ani și am fost diagnosticat cu forma cea mai agresivă de cancer de prostată

Sunt in varsta de 80 de ani și am fost diagnosticat cu forma cea mai agresivă de cancer de prostată. La fel ca Brandon, am trecut la o dieta raw si am realizat procedeul "Călătoria". In 2 luni și jumătate tumora s-a redus la 13% din dimensiunea ei inițială.

~ D. Upton, UK

Perioada pe care am trăit-o fără nici o speranță de vindecare, în scaunul cu rotile, eu fiind dansatoare de profesie, a fost una foarte dificilă

Perioada pe care am trăit-o fără nici o speranță de vindecare, în scaunul cu rotile, eu fiind dansatoare de profesie, a fost una foarte dificilă. Sunt profund recunoscătoare pentru procedeul "Călătoria" care m-a ajutat să îmi vindec genunchiul și mă simt cu adevărat fericită și împlinită pentru că pot să dansez din nou.

~ Lily Marsingh, Olanda

„„Călătoria” a apărut în viaţa mea într-o perioadă în care, de câţiva ani buni, simţeam că viaţa îmi este întoarsă pe dos: partea personală era extrem de nemulţumitoare, profesional nu mă simţeam împlinită şi nici planul social nu arăta mai bine – ceea ce a dus la apariţia depresiei

„„Călătoria” a apărut în viaţa mea într-o perioadă în care, de câţiva ani buni, simţeam că viaţa îmi este întoarsă pe dos: partea personală era extrem de nemulţumitoare, profesional nu mă simţeam împlinită şi nici planul social nu arăta mai bine – ceea ce a dus la apariţia depresiei. Conştientă de situaţia în care mă aflam, am cerut ajutorul unui specialist. Încă de la prima „Călătorie” emoţiile au început să vină în valuri, iar în locul senzaţiei de teamă a apărut o lumină strălucitoare, liniştitoare, care mă înconjura şi mă făcea să mă simt protejată. De atunci, cu paşi rapizi, viaţa mea s-a schimbat complet: depresia a dispărut, luându-i locul pofta de viaţă şi bucuria… dar lucrurile nu s-au oprit aici! Toate acele părţi ale vieţii mele care nu mai erau aliniate cu schimbarea care se petrecuse au fost înlocuite: jobul, care a atras după sine o relocare, grupul de prieteni şi chiar relaţia de la acea vreme. Practic, am renăscut.”

~ D. F., Cluj Napoca

„„Călătoria” m-a făcut să înţeleg una dintre cele mai puternice emoţii cu care trăiam

„„Călătoria” m-a făcut să înţeleg una dintre cele mai puternice emoţii cu care trăiam. Este vorba despre teama de a pierde. Orice. Această emoţie m-a ţinut prizonieră timp de 20 de ani. Până am parcurs Călătoria. Procesul mi-a revelat o amintire din copilărie legată de un eveniment foarte trist din familia mea, dar, cel mai important, mi-a revelat sensul acestei amintiri. Abia după finalizarea acestui proces m-am înţeles pe mine. Ce este cu adevărat minunat la „Călătoria” este că are şi o componentă de vindecare. Astfel, de la încheierea procesului şi până în momentul în care scriu aceste rânduri, deja raportarea mea la lume şi la cei din jur s-a modificat. Sunt mai liniştită şi mai sigură pe mine. Mai deschisă, mai optimistă şi mai încrezătoare. Călătoria a fost startul pentru descoperirea adevăratului meu sine. Este un dar minunat să pot trăi într-o lumină nouă.”

~ Anca G., Bucureşti

Fusesem diagnosticată cu un nodul la sân şi am experimentat „Călătoria”, eliberându-mă de toate fricile, vinovăţiile, suferinţele şi durerea pe care le strânsesem în suflet din copilărie şi până în prezent

Fusesem diagnosticată cu un nodul la sân şi am experimentat „Călătoria”, eliberându-mă de toate fricile, vinovăţiile, suferinţele şi durerea pe care le strânsesem în suflet din copilărie şi până în prezent. După şase luni când am fost din nou la medic acesta a constatat cu uimire că nodulul scăzuse în dimensiuni, fapt care iniţial era de neconceput. Medicul mi-a spus că pot deja să uit de acest nodul, dar eu nu am uitat, considerând că a fost un semnal de alarmă pentru mine, că venise vremea să mă eliberez de tot ce-mifăcuse rău în trecut şi să nu mai iau decizii bazate pe frică sau suferinţă în viitor. „Călătoria” m-a făcut mai puternică, mai conştientă de propriile forţe, m-a făcut să mă cunosc mai bine şi să mă plac aşa cum sunt. După aceasta, abordarea problemelor din viaţa mea a fost apoi alta: am învăţat să iert mai uşor, să iubesc mai mult, să aleg cu sufletul, să nu mai fac planuri, să primesc tot ceea ce vine cu bucurie, să nu mă mai opun schimbărilor şi să accept chiar şi ceea ce nu înţeleg, convinsă fiind că totul face parte dintr-un plan mult mai amplu. Recomand „Călătoria” tuturor celor ce vor să fie cu adevărat liberi.

~ Daniela B., Bucureşti

Am făcut „Călătoria” pentru o problemă de sănătate, lipom

Am făcut „Călătoria” pentru o problemă de sănătate, lipom. După primele şedinţe lipomul a scăzut vizibil şi m-am şi echilibrat emoţional. Starea mea generală s-a îmbunătăţit.

~ Mihaela R., Braşov

Pentru mine „Călătoria” s-a dovedit a fi o tehnică eficientă de vindecare

Pentru mine „Călătoria” s-a dovedit a fi o tehnică eficientă de vindecare. Vindecare atât a sufletului (am simţit cum emoţii vechi, dureroase au fost eliberate chiar din prima şedinţă), cât şi a corpului (tumora şi durerile s-au diminuat considerabil).

~ Gabriela M., Bucureşti

După numai 2 „Călătorii" nodulul mamar s-a redus la jumătate şi i s-a modificat consistenţa

După numai 2 „Călătorii" nodulul mamar s-a redus la jumătate şi i s-a modificat consistenţa. Este cu adevărat o tehnică excepţională care mi-a datîncredere că mă pot vindeca de orice boală.

~ C.P

Am experimentat "Călătoria" şi m-am vindecat de endometrioză

Am experimentat "Călătoria" şi m-am vindecat de endometrioză. "Călătoria" mi-a deschis uşa către suflet. Mi-am vindecat sufletul şi, vindecându-mi sufletul, mi-am vindecat corpul.

~ Liliana R

Cineva m-a intrebat de unde stiu eu ca aceasta metoda chiar functioneaza

Cineva m-a intrebat de unde stiu eu ca aceasta metoda chiar functioneaza. Raspunsul meu este simplu. In fiecare zi simt efectele benefice ale acestei metode. Acum 3 ani am avut o operatie la genunchiul stang si a fost necesar un transplant osos. Dupa interventia chirurgicala nu am mai simtit o parte din picior, de sub genunchi pana la degetele de la picioare. Simteam doar degetele de la picioare si o mica parte din calcai. Am facut fizioterapie zilnic timp de patru luni, am invatat sa merg din nou si am inceput sa imi folosesc piciorul dar cu mare dificultate. In ciuda tuturor eforturilor mele nu simteam o mare parte din picior. Era o senzatie foarte neplacuta si este dificil sa explic cum ma simteam si modul in care gestionam aceasta situatie. Imi amintesc ca obisnuiam sa verific daca piciorul meu era inca acolo pentru ca aveam senzatia ca acea parte a piciorului meu lipsea. Dupa un an si jumatate doctorii mi-au zis sa ma obisnuiesc cu asta pentru ca atat am putut recupera din functionalitatea piciorului. Si iata-ma la Seminarul Journey Intensive. O explozie uriasa de energie, deschidere si informatie. Prima Calatorie emotionala a fost atat de intensa si extraordinara. Am simtit ca am renascut si ca o imensa greutate a fost luata de pe umerii mei. In urmatoarea zi a seminarului am simtit pentru prima data dupa doi ani si jumatate ceva sub genunchiul meu stang. M-am uitat foarte surprinsa si chiar socata si am vazut piciorul colegei mele care m-a atins din greseala ... si eu l-am simtit. Dupa seminar am avut o perioada foarte dificila, care a durat doua luni. Aveam dureri si piciorul meu se umflase. Am facut o multime de Calatorii emotionale si fizice si incetul cu incetul am inceput sa imi simt tot piciorul si sa il folosesc din ce in ce mai bine. Acum, dupa un an piciorul meu este normal. Il simt si il folosesc fara niciun efort. Viata mea a revenit la normal si am reluat lectiile intensive de salsa si asta imi aduce multa bucurie si fericire. Eu stiu ca functioneaza aceasta metoda si sunt dovada vie a acestui lucru. M-am hotarat sa devin Practician sa ii ajut si pe altii asa cum am fost si eu ajutata. In timpul Calatoriilor emotionale am realizat ca este foarte important sa iti dai permisiunea sa simti emotiile si nu sa le ascunzi sau sa le ignori. Doar exprima ceea ce simti si in acest fel emotiile nu vor fi stocate undeva in corpul tau. Exprima-te! Fii liber!!!

~ Cristin Galustyan

Ceea ce va voi spune acum poate parea incredibil

Ceea ce va voi spune acum poate parea incredibil. Am simtit adevarul metodei "Calatoria" inca inainte de-a o vedea pe Brandon in emisiunea lui Teo Trandafir, dar nu stiam cum sa-mi explic. Si mai mult de atat, nu mi-am dat crezare. Apoi am comandat cartea "Calatoria", am primit-o, am citit putin din ea. Apoi am adormit profund (cum nu mi s-a mai intamplat demult). Inainte de-a adormi am aplicat metoda "focului de tabara" care a functionat perfect si acum deja ma simt mult mai bine din punct de vedere emotional. Cu siguranta, voi veni si eu la seminarul din luna mai. Abia astept!

~ Mariana

25 de ani de tratament antidepresiv si terapie nu au facut cat a facut seminarul Journey Intensive in 2 zile

25 de ani de tratament antidepresiv si terapie nu au facut cat a facut seminarul Journey Intensive in 2 zile. Am vrut sa multumesc “DIN ADANCUL SUFLETULUI MEU” tuturor celor de la The Journey care m-au ajutat sa ajung la acest seminar. Nu spun ca sunt complet vindecata. Ceea ce pot sa spun cu adevarat este ca nu am mai simtit niciodata un astfel de sentiment ca ai realizat ceva valoros si o traire asa de profunda a sperantei. Ce experienta!!! Cu ajutorul vostru, ma simt ca si cum sunt pe drumul meu. Inapoi pe calea care duce la vindecare. Multumesc lui Dumnezeu si voua pentru ca mi-a fost aratata calea. MULTUMESC

~ Helene Mayer-Naud

Depresie cronica – vindecata! In timpul procedeului “Calatoria” m-am VINDECAT – nu partial, ci in totalitate de depresie!!! A fost ULUITOR

Depresie cronica – vindecata! In timpul procedeului “Calatoria” m-am VINDECAT – nu partial, ci in totalitate de depresie!!! A fost ULUITOR.

~ Heather Mallett

Azi este prima mea zi fara durere

Azi este prima mea zi fara durere. De 27 de ani ma tot imbolnaveam iar de 7 ani sufeream de sindromul de oboseala cronica si aveam dureri in fiecare zi. Acum ma simt minunat, in viata si plin de energie. Va multumesc, va multumesc.

~ Mandy Plimley

7 ani de dureri si suferinta din cauza bolii encefalomielita mialgica, inclusiv paralizie si insuficienta renala

7 ani de dureri si suferinta din cauza bolii encefalomielita mialgica, inclusiv paralizie si insuficienta renala. Datorita metodei “Calatoria” sunt acum pe deplin refacuta si pot sa muncesc de dimineata pana seara. Sunt libera!

~ Caroline Gardner, Administrator

Sufeream de 25 de ani de migrena

Sufeream de 25 de ani de migrena. Durerile de cap erau foarte puternice. Dupa ce am realizat “Calatoria” durerile de cap au incetat complet! Ma simt extraordinar!

~ Nicki H., Farmacist

Aveam indicatie de histerectomie si interventie chirurgicala la coloana vertebrala

Aveam indicatie de histerectomie si interventie chirurgicala la coloana vertebrala. Fusesem diagnosticata si cu nodul mamar. In 3 luni de cand am inceput sa aplic metoda “Calatoria” nu am mai avut dureri si am fost declarata dupa investigatiile medicale clinic sanatoasa.

~ Noreen C., Trainer Dezvoltare Personala

O prietena de a mea s-a vindecat de cancer mamar

O prietena de a mea s-a vindecat de cancer mamar. Am realizat procedeul “Calatoria” cu familia mea si mai multe prietene. Una dintre ele s-a vindecat complet de cancer mamar!!! Dupa experienta pe care mi-a oferit-o “Calatoria”, vreau sa ajut o multime de oameni din jurul meu. Stiu insa ca am nevoie de mai multa cunoastere pentru a putea ajuta mai mult. Imi doresc sa finalizez programul de practician!

~ Teri

Am ramas insarcinata la doua saptamani dupa seminar

Am ramas insarcinata la doua saptamani dupa seminar. De fiecare data cand ma uit la fetita mea ma simt recunoscatoare fata de voi toti.

~ Teri, (la un an dupa seminar)

Sunt convinsa ca metoda”Calatoria” mi-a permis sa ma vindec de depresie si de parerile negative pe care le aveam despre mine

Sunt convinsa ca metoda”Calatoria” mi-a permis sa ma vindec de depresie si de parerile negative pe care le aveam despre mine. Un conflict relational m-a facut sa realizez ca inca purtam dupa mine pattern-uri comportamentale din copilarie care s-au dovedit a nu-mi mai fi de ajutor acum. Simt ca aceasta metoda mi-a adus un nou nivel de intelegere a copilariei si a parintilor mei si ca iertarea m-a ajutat sa merg mai departe. Este ca si cum o povara grea a fost ridicata de pe umerii mei. Viata a devenit mai usor de trait si ma pot bucura de ea.

~ E. S. , Christchurch

Am fost diagnosticat cu o tumora spinala si am citit “Calatoria” in timpul perioadei de convalescenta

Am fost diagnosticat cu o tumora spinala si am citit “Calatoria” in timpul perioadei de convalescenta. Faptul ca am ales sa aplic aceasta metoda mi-a schimbat viata dincolo de tot ce mi-as fi putut inchipui – in special reintalnirea cu situatii din trecut pe care nu le-am gestionat bine la acea vreme. Este cu adevarat un procedeu eliberator pentru minte si trup.

~ G. A. , Christchurch

Durerea de la nivelul gatului cu care am venit s-a vindecat ieri in procent de 85% iar azi 97% astfel incat maine poate va ajunge la 100%

Durerea de la nivelul gatului cu care am venit s-a vindecat ieri in procent de 85% iar azi 97% astfel incat maine poate va ajunge la 100%. A fost un seminar extraordinar pentru mine. Aceasta este a doua oara cand particip si nu m-am asteptat sa ajung atat de in profunzime pe parcursul procedeului. Am primit sansa vindecarii si multe intelegeri au fost revelate.

~ Elizabeth Channin, NJ

Nodulul de la san a disparut la doua zile dupa Seminarul Journey Intensive

Nodulul de la san a disparut la doua zile dupa Seminarul Journey Intensive. Urmatoarea mamografie a confirmat faptul ca acesta disparuse…Am simtit ca metoda The Journey mi-a salvat viata.

~ Karen G., Daily Express Newspaper

Calatoria m-a facut sa inteleg una dintre cele mai puternice emotii cu care traiam

Calatoria m-a facut sa inteleg una dintre cele mai puternice emotii cu care traiam. Este vorba despre teama de a pierde. Orice. Aceasta emotie m-a tinut prizoniera timp de 20 de ani. Pana am parcurs Calatoria. Procesul mi-a revelat o amintire din copilarie legata de un eveniment foarte trist din familia mea, dar cel mai important mi-a revelat sensul ei. Abia dupa finalizarea acestui proces m-am inteles pe mine. Ce este cu adevarat minunat la Calatoria este ca are si o componenta de vindecare. Astfel, de la incheierea procesului si pana in momentul in care scriu aceste randuri, deja raportarea mea la lume si la cei din jur s-a modificat. Sunt mai linistita si mai sigura pe mine. Mai deschisa, mai optimista si mai increzatoare. Calatoria a fost startul pentru descoperirea adevaratului meu sine. Este un dar minunat sa pot trai intr-o lumina noua

~ A.G., 28 ani

Darul cel mai de pret al „Calatoriei” este accesul la SURSA

Darul cel mai de pret al „Calatoriei” este accesul la SURSA. Este o vindecare prin contactul profund cu esenta fiintei noastre. Ea slefuieşte cu blandete asperitatile sufletului generate de experientele dureroase prin care trecem cu totii in anumite momente ale vietii. Si nu numai ca te vindeca, dar te face mai bun, mai tolerant, mai iertator, mai deschis. Este un proces bland, alinator si extrem de eliberator. Il recomand cu caldură oricui. The Journey este o capodopera terapeutica prin faptul ca vindecarea emotionala se face prin regasirea de Sine. Iti ofera ceva ce nimeni nu iti mai poate lua vreodata.

~ P.R., 38 ani

Am inceput sa ma cunosc, sa ma accept si sa ma valorizez ca persoana/femeie si incep sa stiu ce imi doresc pentru mine

Am inceput sa ma cunosc, sa ma accept si sa ma valorizez ca persoana/femeie si incep sa stiu ce imi doresc pentru mine. Simt o liniste si o pace interioara, ma simt protejata si increzatoare in propriile forte. Si, foarte important, relatia cu copilul meu s-a imbunatatit simtitor. Toate acestea gratie „Calatoriei” care mi-a deschis ochii si mi-a aratat ce Putere avem in noi… doar sa ne incredem in ea!

~ F.D., 29 ani

Prima „Calatorie” a fost pentru mine o experienta pe care greu o pot descrie in cuvinte

Prima „Calatorie” a fost pentru mine o experienta pe care greu o pot descrie in cuvinte. Recunosc ca am inceput cu oarecare teama, constienta fiind ca acest proces ma va aduce in fata unor amintiri foarte dureroase, pe care nu voiam sa le retraiesc. Insa, traversand straturile emotionale, teama a disparut si in locul ei, o lumina binefacatoare mi-a inundat tot corpul. Simteam, la propriu, cum imi curge prin vene…Viata!!! Ma simteam atat de protejata de acea lumina, care este insasi Sursa vietii noastre! Totul era asa de real, de frumos, de intens si de viu, încat in momentul cand s-a terminat procesul si am deschis ochii am avut senzatia ca lumea se schimbase. Incaperea arata altfel. Lucrurile isi schimbasera culoarea lor normala. Iar eu… eu eram atat de usoara si libera! După multi ani, simteam ca „poverile” pe care le carasem in spate disparusera. Acum eram usoară ca un fulg.

~ D., 27 ani

In sfarsit eram libera! Inima mea era vindecata, ma simteam completa

In sfarsit eram libera! Inima mea era vindecata, ma simteam completa. M-am simtit ca si cum as fi fost spalata dinspre interior spre exterior, ca si cum cineva m-ar fi purificat. Imi doream sa dansez, sa cant, sa sarbatoresc.

~ Suzy Greaves, jurnalist pentru Sunday Times UK

Metoda Journey mi-a salvat viata la primul meu workshop Journey Intensive

Metoda Journey mi-a salvat viata la primul meu workshop Journey Intensive. Am o incredere totala in puterea acestei tehnici. Este instrumental cel mai uimitor pentru cei care se pot folosi de el. Multumesc pentru darul vietii care mi-a fost daruit impreuna cu multe alte daruri.

~ Sibylle Stehli, Africa de Sud
Marturia mea